Tack alla fina kunder!

Trots ett år av oro och tråkigheter har ni gjort det möjligt för mig att jobba vidare med det jag älskar. Nu hoppas vi på ett nytt år som kan … Läs mer»

Semester

Njut av sommar & ☀️ Ta hand om er?

Angående Coronavirus

Jag kommer att fortsätta bedriva min verksamhet och har öppet som vanligt. De krav och regler som finns är något jag alltid följer och har samma rutiner oavsett smitta eller … Läs mer»

Alla hjärtans dag

Bästa vän, man, dotter eller granne… visa din uppskattning & kärlek på alla hjärtans dag! Presentkort finns att köpa på plats eller här på hemsidan. Välkommen!

Nu är det jul igen

Ett stort tack till alla mina kunder för det gångna året! Ser fram emot ett nytt och spännande 2020. Jag tar ledigt över helgerna och är tillbaka den 8 januari. … Läs mer»

Semestertider

Tar lite ledigt nu och är bara sporadiskt på plats under juli månad. Eventuella lediga tider finner du på Bokadirekt och den 29/7 är jag tillbaka på allvar. Önskar alla … Läs mer»

Snart är det vår!

Ta hand om dig på bästa sätt. På sätt som ger dig kraft & energi. Välkommen på fotvård ?

Ge bort ett presentkort!

Svårt att komma på något att ge bort i present till en vän, syster, svärfar…? Köp ett presentkort på valfri summa av mig på fotvårdsbehandling!

Sportlov

Vecka 7 håller Ninnas Fotvård stängt. Åter igen 18 februari.

Julledig

Nu tar jag julledigt och är tillbaka den 14 januari igen. Jag önskar alla mina kunder, kollegor, samarbetspartners och vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

1 2