Pedikyrbehandling

Medicinsk fotvård – 650 kr
Tillsammans ser vi över din fotstatus, kollar känsel, cirkulation och belastning. Detta för att kunna anpassa behandlingen efter dina behov.
Uppmjukande fotbad, nagelvård, slipning och filning. Borttagning av förhårdnader, sprickor, liktornar mm. Fokuserar på områden med problem. Behandlingen avslutas med en lättare massage.

Delbehandling – 420 kr
Här behandlas ditt specifika problem som nageltrång, liktorn, hälsprickor eller vårtor.

Fotvård/Friskvård – 820 kr
För dig som vill utnyttja ditt friskvårdsbidrag. En komplett behandling av fötterna som avslutas med en massage.

Nagelkorrigering
Nagelkorrigering innebär att man försöker hjälpa nageln att växa i rätt riktning. Jag använder en komposit som härdas på nageln. Det kan ta tid att uppnå ett tillfredsställande resultat men behandlingen är smärtfri. Behandlingstid och pris diskuteras vid första besöket. 

Vårtbehandling
Vårtor är ett virus, behandling och behandlingstid är väldigt individuellt och inga garantier kan ges. Jag använder mig av Acetocaustin som har visat sig ge ett mycket bra resultat. Det är ett starkt medel som penslas på och kräver täta besök. Behandlingstid och pris diskuteras vid första besöket.

Konsultation – 200 kr
Om du är osäker på vad du behöver eller vad som besvärar dig så kan du komma hit för en bedömning eller rådgivning. Kanske är det en behandling, nya skor eller rentav ett läkarbesök du behöver.